picibaba.hu vonalzó

2013. augusztus 31., szombat

Katica Tanya

  Sok helyről hallottam, hogy a patcai Katica Tanyára érdemes ellátogatni. Megnéztem a honlapjukat, és úgy döntettem, hogy szerintem is érdemes lesz.
  Természetesen most is hoztuk a formánkat, mert a kirándulásra kijelölt nap reggelén arra kellett ébrednünk, hogy zuhog az eső (persze a gyerekeket már jól hangulatba hoztuk előtte) és nem úgy nézett ki, mint ami el akar állni. Így néhány nappal későbbre kellett halasztani a kikapcsolódást, addig is, Dominak minden reggel az első kérdése az volt: "Megyünk a Katica Tanyára?"
  Végül elérkezett a várva várt nap, amikor a Nap sem bújt el, végre útnak indulhattunk, és érdekes módon nem mi sürgettük a gyerekeket az induláskor, hanem ők minket. Mi minden utazáskor eljátsszuk a híres Shrek - Szamár jelenetet, most is 5 km megtétele után szorgosan kérdezgették: "Ott vagyunk már?"
  ... És amikor már ott voltunk, azt sem tudtuk, hol kezdjük a nézelődést. A legnagyobb sikert nálunk a játszóház és a csúszdák aratták, de tetszett az állatsimogatás, -nézegtés, sikeresen bevettük a lovagvárat, bár a királylány megmentéséről lecsúsztunk, és emiatt Eszter kicsit csalódott volt, de a kalodába zárva aztán ő is reménykedve várta a királyfit, a megmentőjét.
  A helyi étteremben ebédelni is lehetett, és a lelkesedés ezután sem tört meg, boldogan rohantak a tópartra, ahol nagyot ugráltak a trambulinokon, vízibicikliztünk a tavon.
  Délelőtt fél 10-től délután fél 3-ig (eszükbe sem jutott az ebéd utáni szunyóka) a játékok és látnivalók kb. harmadrészét tudtuk kipróbálni, tehát bőven marad újdonság a következő alkalomra. Ami biztosan lesz!




  


Nincsenek megjegyzések: